Despre Mine

Despre Mine


Imbraca-Volane.Ro se ocupa de reconditionarea volanelor de piele, schimbatoarelor de viteze si cotierelor auto. Avem traditie si experienta in lucrul cu pielea naturala.

Proietele noastre reprezinta perfectiunea si dedicarea cu care abordam orice lucrare, putem imbraca in piele orice tip de volan de la orice model de autovehicul.

Toate lucrarile le puteti contracta pe baza de programare telefonica sau pe email, prin formularul de contact. Oferim o noua identitate piesele care este imbracata in piele naturala, va avea un aspect de nou. Timpul de executie variaza in functie de complexitatea piesei, ce poate fi intre cuprins intre cateva ore si cateva zile.

Folosim tehnica noua

Ce spun clientii:

https://goo.gl/maps/ievpQWNTTRtSEoXU6

Ce Spun Clientii

MrZ0mbine
MrZ0mbine
2023-01-30

Super calitate, super pret!

Gabriel Ioaneș
Gabriel Ioaneș
2023-01-12

Pentru un XC 60.
Volanul, schimbătorul și manșonul au ieșit impecabile.
Sunt foarte mulțumit.
Recomand cu toată încrederea.

Showtyro
Showtyro
2022-12-16

Aveam asteptari mari si a iesit mai bine decat ma asteptam. Senzatia este de volan premium, foarte placuta. Trebuie sa recunosc ca si eu faceam parte din acea categorie de oameni carora nu prea le pasa de cum este facut un volan, isi face treaba si aia e si chiar nu stiam ce trebuie facut. Am cautat o solutie de reconditionare de piele si mi s-a spus ca nu o sa iasa foarte bine cu o slefuire si cu o vopsire asa ca am mers mai departe si am cautat o schimbare totala. Si bine am facut. Am optat aici pentru o piele mata cu burete siliconic si ce a iesit este senzational. Nu numai din punct de vedere vizual, asa cum vedeti in poze, dar senzatia la atingerea noului volan este foarte placuta. Am vazut in recenzii inainte sa optez pentru aceasta companie ca unora preturile li se par mari, dar in contrast cu faptul ca faci asa ceva o data la 5-10 ani, zic eu ca nu prea conteaza. Important este sa iasa treaba bine si aici pot zice ca cel care a facut aceasta lucrare este un profesionist desavarsit. In atelier mi s-a oferit o gama larga de culori si diverse tipuri de piele, perforata, lucioasa. Am preferat o piele mata si am vrut senzatia aceea moale la apasare pe care am intalnit-o in masinile de top. A iesit senzational! Va multumesc!

Concierge Agency
Concierge Agency
2022-10-28

Perfect, rapid, calitate, pret bun, servicii de calitate. Multumit..

Ruse Daniel
Ruse Daniel
2022-10-26

Volan, nuca schimbator + burduf. Foarte multumit

Alex Teletin
Alex Teletin
2022-08-23

Pentru un VW Scirocco.
Nu cred ca are rost sa argumentez cele 5 stele!
A ieșit senzațional!